bebja.com Blog

bad-teacher-cameron-diaz-29969298-640-336-e1425575244570

Nxënësi hiperaktiv…apo mesuese hiperaktive?!

Mësuesja kërkoi prindin e një nxënësi që të paraqitet në shkollë, për të biseduar rreth ecurisë së djalit të tij në mësime. Ajo kishte shumë vërejtje dhe pakënaqësi për të. Me të ardhur prindi,...

Woman Suffering From Depression Sitting On Bed And Crying

“Nuk kalohet jeta pa fëmijë”

  “Unë që po ju shkruaj jam një vajzë 27 vjeç dhe kam 6 vjet e martuar. U fejova me lajmësi dhe pas një viti jemi martuar. Në fillim çdo gjë shkonte mirë der...

13557867_1093563387367445_4381373296505294118_n

Mësuesit dhe nxënësit i ngjisin stresin njëri-tjetrit

Lodhja mendore e mësuesve dhe stresi i nxënësve janë të lidhur me njëri-tjetrin sipas studimit nga Universiteti i Kolumbisë. Studiuesit, të cilët vëzhguan 400 fëmijë të klasave fillore, gjetën se në klasat ku mësuesit...

image

Prindër, mos reshtni së dhëni dashuri

  Jepni dashuri të pakushtëzuar; Nuk është e mundur ta dëmtosh një njeri duke i dhënë shumë dashuri. Dëmtimi zakonisht vjen si pasojë e dhënies së objekteve, dhuratave, në vend të dashurisë. Kur fëmijët...