Shtatëzania

Shëndeti mendor gjatë dhe pas shtatzënisë, a është e nevojshme terapia perinatale? Këshillat e psikologes Hermiona Lekaj

Shtatzënia është një periudhë gjatë së cilës gruaja përballet me shumë ndryshime dhe përshtatja jo gjithmonë është e lehte. Është mëse normalë që përjetimi i ndjesive të reja të bëhet i vështirë dhe të kemi nevoje për ndihmën e trapistëve. Gjate periudhës së shtatzënisë mund…

Read more

Regjistrohu për të rejat e fundit

Bebja.Com © 2024. All Rights Reserved.