Prindërim

Pse disa fëmijë e kanë të vështirë rikthimin në shkollë? Mjekja Elona Dashi shpjegon arsyet dhe si duhet të veprojnë prindërit

“Fëmijët që kanë pasur vështirësi në shkollë, veçanërisht ata me probleme të të mësuarit, probleme emocionale apo sociale shpesh ndihen më shumë të shqetësuar sesa të emocionuar për t’u kthyer në shkollë”, kështu shpjegon Elona Dashi, mjeke psikiatre për fëmijë dhe adoleshentë. Doktoresha Elona në…

Read more

Regjistrohu për të rejat e fundit

Bebja.Com © 2024. All Rights Reserved.