intervista

Ledja Poliçi: Sëmundja e Endometriozës, simptomat, diagnostikimi dhe sa të rrezikuara janë gratë nga kanceri i vezores

“Endometrioza është një sëmundje inflamatore pelvike kronike që shkaktohet nga lokalizimi extrauterin i indit endometrial, me karakteristika stromale dhe ghiandulare të njëjta me ato të indit endometrial”, kështu shpjegon mjekja obstetër-gjinekologe, Ledja Poliçi. Mjekja tregon se endometrioza jo gjithmonë është asimptomatike mund të zbulohet rastësisht…

Read more

Xhuljeta Qoku: Disa aftësi themelore që bebet duhet të kenë përpara se të fillojnë të flasin

Logopedia Xhuljeta Qoku shpjegon se aftësitë që bebushat zhvillojnë përpara se të fillojnë të flasin janë pikërisht ato që quhen Aftësi Para-Gjuhësore. “Komunikimi verbal është simbolik dhe për ketë arsye duhet kohë që fëmija të arrijë të kuptojë lidhjen midis fjalëve/veprimeve/shprehjeve të fytyrës dhe kuptimin…

Read more

Regjistrohu për të rejat e fundit

Bebja.Com © 2024. All Rights Reserved.