Kryesore

Florika Sulejmani: Overthinking, simptomat, mënyrat për ta menaxhuar dhe kur duhet t’i drejtoheni psikologut

“Është normale të reflektojmë dhe analizojmë tërësisht informacionin përpara se të marrim vendime, mirëpo kur shikojmë një gjendje të vazhdueshme, dhe që përsëritet në mënyrë obsessive e cila çon në një ndjenjë të shtuar stresi dhe ankthi, ne duhet të kërkojmë ndihmë”. Kështu shpjegon psikologia…

Read more

Regjistrohu për të rejat e fundit

Bebja.Com © 2024. All Rights Reserved.