Fotoja që nëna e katër fëmijëve ka publikuar ka marrë më shumë se njëqind mijë pëlqime në një kohë të shkurtër dhe është shpërndarë mbi 50 mijë herë.

Edhe pse para 5 vitesh kjo foto gjithmonë do të shpreh atë që duhet ndjerë çdo grua përderisa të ekzistojë njerëzimi që lind nga mitra e saj në momentet më të vështira të saj.

Jill Krauser, një shkrimtare dhe nënë e katër fëmijëve, së fundmi gjeti një foto të vjetër të bërë pas një prej lindjeve të saj dhe vendosi ta ndajë me publikun.

Gjegjësisht, Jill ka shfrytëzuar rastin për të falënderuar infermieret që e kanë ndihmuar në ato momente të vështira.

“Nuk do t’i harroj kurrë fytyrat e infermiereve që më përcillnin në tualet pas çdo lindjeje. Ato momente kur isha e pambrojtur, shumë e lodhur, e frikësuar, e shqyer dhe kur barku im i rritur po shfryhej dhe modestia ime ishte zhdukur prej kohësh.

Më trajtuan me kujdes dhe respekt. Për mua ishin momente inkurajimi dhe konfirmimi që kisha dikë që të më ndihmonte, madje edhe për atë kohë të shkurtër sa isha në tualet, ndërsa infermierja ime më shpjegonte se si të vendosja borsa akulli në veshjen e brendshme.

Kjo foto më ktheu në atë kohë. Le të dëgjojmë kështu për të gjitha infermieret dhe doulat që na tregojnë si të bëjmë pecetën e akullit ( ose si të bëjmë atë dush të parë pas operacionit cesarian), ka shkruar Jill në postimin e saj të përzemërt.

I lumtë infermiereve”.

Leave a comment

Regjistrohu për të rejat e fundit

Bebja.Com © 2024. All Rights Reserved.