Të gjithë e mbani mend Xheisonin e vogël që u kthye në personazh në programin për fëmijë “Piter Pan”.

‘Taramelja’ që jetonte në fshatin Myshqeta të Tiranës fitoi mijëra ndjekës në llogarinë e tij në Instagram dhe si një VIP prej vërteti ai tashmë ka fansat e tij.

Xheision tashmë është rritur dhe nuk është më “taramele”, por “karamele”. Siç e shikoni edhe në foto Xheison është rritur dhe ndoshta shumë prej jush nuk do ta kishin njohur.Leave a comment

Regjistrohu për të rejat e fundit

Bebja.Com © 2024. All Rights Reserved.