Muajin e kaluar një personazh i njohur në një reality show, Jade Roper Tolbert lindi fëmijën e saj të dytë . Por Jade vazhdon t’i shërbejë shfaqjes televizive gjatë tremujorit të saj të katërt, duke postuar një foto që dëshmon e barku nuk zhduket menjëherë kur fëmija lind.

“Po i duhet shumë kohë mitrës sime për t’u rikthyer në gjendjen e saj normale këtë herë, por sinqerisht nuk e kam dashur kurrë trupin tim më shumë sesa pas lindjes”, shkroi nëna e dy fëmijëve në një foto ku rrinte lëkurë më lëkurë me të porsalindurin.

Ajo vazhdon: “Kam bërë disa qepje dhe po shërohem ngadalë fizikisht shërimi mendor dhe emocional është vështirë të përcaktosh me gisht se kur përfundon, por unë po i jap vetes mundësinë për të përpunuar gjithçka”.

Jade ka të drejtë, barku vazhdon edhe për disa kohë, veçanërisht kur nuk është shtatzënia juaj e parë.

Ndërsa Diana Spalding, mamie, shkruan, “Shkalla në të cilën zgjat barku pas lindjes varet nga disa faktorë: i sati është fëmija (ka tendencën të jetë më i ekzagjeruar me secilën shtatëzani, sepse gjithçka është shtrirë më parë) , forca para-ekzistuese e muskujve të barkut, dhe lloji i trupit në përgjithësi. ”

Me pak fjalë, është krejt normale që Jade të vazhdojë të jetë në gjendje në këtë fazë pas lindjes. Dhe për fat të mirë, ajo e di atë.

Leave a comment

Regjistrohu për të rejat e fundit

Bebja.Com © 2024. All Rights Reserved.