Shtatzënia, një nga periudhat më të bukura që çdo grua shtatzënë përjeton, ku të gjitha emocionet gërshetohen në një të vetëm.

Në plot nëntë muajt e shtatzënisë, ju mbase keni lexuar libra të ndryshëm, jeni kujdesur në përzgjedhjen e duhur të rrobave për foshnjën tuaj, për emrin, dekorimet apo edhe për procesin e lindjes suaj shkruan Healthline.

Ndërkohë që, jeni në ditët e fundit të shtatzënisë suaj është e rëndësishme përgatitja e gjërave esenciale që do t’ju duhen menjëherë pas lindjes, si për ju ashtu edhe për foshnjën tuaj.

Gjërat që nuk duhet t’ju mungojnë në çantën tuaj janë:

-Mjetet higjenike (sapun, shampon, pastë dhëmbësh, peceta);

-Veshmbathje të rehatshme;

-Batanije dhe jastëk;

-Kapse flokësh;

Për fëmijën:

-Batanije;

-Shampon;

-Biberon;

-Pudër;

-Rroba të pambukut.

Leave a comment

Regjistrohu për të rejat e fundit

Bebja.Com © 2024. All Rights Reserved.