Kjo menu javore është krijuar për të plotësuar nevojat ushqimore të bebit në muajin e 10.

Duke u bazuar në këtë menu ju do të mund të ndiheni më të sigurt, dhe dieta e vogëlushit tuaj do të jetë më e balancuar dhe e shëndetshme.

E hënë

• Pas zgjimit → Qumësht

• Mëngjesi → Pure me banane dhe copa dardhe të prera hollë-hollë

• Pas mëngjesit → Copa futash të stinës ose lëng të freskët frutash

• Dreka → Fileto pule dhe perimesh të furrës

• Pasdite → Qumësht dhe copa frutash

• Darka → Pure me patate të ëmbla, speca të kuq dhe dardhë

• Përpara gjumit → Qumësht

E martë

• Pas zgjimit → Qumësht

• Mëngjesi → Mollë me kanellë dhe kos

• Pas mëngjesit → Copa futash të stinës ose lëng të freskët frutash

• Dreka → Supë me mish viçi

• Pasdite → Qumësht dhe copa frutash

• Darka → Makarona për bebe

• Përpara gjumit → Qumësht

E mërkurë

• Pas zgjimit → Qumësht

• Mëngjesi → Bukë me gjalpë dhe lëng portokalli të freskët

• Pas mëngjesit → Copa futash të stinës ose lëng të freskët frutash

• Dreka → Pure me pulë, mollë dhe karrota

• Pasdite → Qumësht dhe copa frutash

• Darka → Supë me makarona

• Përpara gjumit → Qumësht

E enjte

• Pas zgjimit → Qumësht

• Mëngjesi → Pure me fruta të stinës

• Pas mëngjesit → Copa futash të stinës ose lëng të freskët frutash

• Dreka → Pure me patate , brokoli dhe djathë

• Pasdite → Qumësht dhe copa frutash

• Darka → Pure me peshk , karrota dhe presh

• Përpara gjumit → Qumësht

E premte

• Pas zgjimit → Qumësht

• Mëngjesi → Pure me mollë dardhë dhe portokalle

• Pas mëngjesit → Copa futash të stinës ose lëng të freskët frutash

• Dreka → Patate të ëmbla dhe fasule

• Pasdite → Qumësht dhe copa frutash

• Darka → Pure me spinaq, patate dhe vezë

• Përpara gjumit → Qumësht

E shtunë

• Pas zgjimit → Qumësht

• Mëngjesi → Pure me kumbulla, boronica dhe spinaq

• Pas mëngjesit → Copa futash të stinës ose lëng të freskët frutash

• Dreka → Lazanja për bebe

• Pasdite → Qumësht dhe copa frutash

• Darka → Pure me thjerza mollë dhe qepë

• Përpara gjumit → Qumësht

E diel

• Pas zgjimit → Qumësht

• Mëngjesi → Pure me mollë dhe panxhar

• Pas mëngjesit → Copa futash të stinës ose lëng të freskët frutash

• Dreka → Perime të furrës dhe bukë

• Pasdite → Qumësht dhe copa frutash

• Darka → Pure me patate dhe pulë

• Përpara gjumit → Qumësht.

Leave a comment

Regjistrohu për të rejat e fundit

Bebja.Com © 2024. All Rights Reserved.