Gjatë shtatzënisë, gratë priren që të përballeni me disa pyetje të zakonshme në lidhje me shëndetin e tyre dhe të foshnjes.

Për të zbuluar më shumë, më poshtë kemi radhitur disa nga pyetjet më të shpeshta që ju drejtohen grave shtatzëna shkruan Belly Belly.

-Kur do të lindni?

Rreth 3-5% e bebeve do lindin në kohën e duhur, por jo çdoherë̈ lindin në datën e caktuar.

-Keni zbuluar gjininë̈ e foshnjës?

Do ishte pyetje e mirëseardhur në kohën/muajin e duhur.

-A keni menduar për emrin?

Shumë prindër refuzojnë të tregojnë emrin deri në momentin e takimit të parë të foshnjes së tyre.

-A mund ta prek barkun tuaj?

Për disa nëna shtatzëna mund të jetë një pyetje e këndshme, por disa nuk mirëpresin pyetje të tilla.

Leave a comment

Regjistrohu për të rejat e fundit

Bebja.Com © 2024. All Rights Reserved.