Shëndet

Eleni Topi: Pse burrat vrasin gratë?

Dikur realiteti ishte: Çfarë ndodh në shtëpi, ngelet në shtëpi. Sot, shumë gjëra që ndodhnin brenda dyerve të mbyllura po bëhen publike. Dhe ato që janë më tronditëse kohët e fundit janë vrasjet e grave nga burrat. Por, pse burrat i vrasin gratë? Problemi është…

Read more

Maria Jica: Hipotonia tek fëmijët

Termi “hipotoni” nuk është një diagnozë, por një simptomë mbizotëruese e një sërë mosfunksionimesh. Hipotonia, klinikisht, përkufizohet si dështimi i muskujve, nga njëra anë, për t’i rezistuar zgjatjes pasive të tij në të gjithë gamën e lëvizjeve, nga ana tjetër, për të mobilizuar forcën e…

Read more

Regjistrohu për të rejat e fundit

Bebja.Com © 2024. All Rights Reserved.