Modelja Angela Martini ka financuar ndertimin e nje kompleksi sportiv shumedimensional ne Shkoder. Ky terren I ri do te jete plotesisht ne funksion te nxeneseve te shkolles 9-vecare “Ali Lecaj” por  jo vetem, edhe komuniteti I zones do te kete mundesi te kaloje oret e pasdrekes.

Modelja shkodrane I ka dhuruar kete investim Bashkise Shkoder nepermjet fondacionit te saj. Ajo ka zgjedhur ta beje  kete investim ne lagjen ku ka jetuar edhe pse prej vitesh jeton ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes.

Ky kompleks sportiv do te jete nje nder me bashkekohoret dhe me sistem ndricimi cilesor per zhvillimin e lojrave edhe gjate mbremjeve.

“E falenderoj publikisht fondacionin Angela Martini se ka zgjedhur nje nga lagjet ku eshte rritur dhe besoj se do t´i sherbeje jo vetem shkolles Ali Lacej por te gjithev. Falenderoj te gjithe ata qe bene te mundur qe ti jepet dicka komunitetit tone. Deshira jone eshte ti sherbejme rinise qe merret me sport “ u shpreh Alban Hasani ,pergjegjes I drejtorise se kultures , arsimit ,rinise dhe sporteve ne Bashkine Shkoder.

Leave a comment

Regjistrohu për të rejat e fundit

Bebja.Com © 2024. All Rights Reserved.