Autor: editor

Qetësohuni, pastaj edukoni!

1. Nëse është e nevojshme, ndërhyni për të nxjerrë fëmijën nga zona e rrezikshme, por mbani veten për të mos lëshuar të bërtitura për të cilat më vonë do të pendoheni. 2. Nuk është...

Kur një fëmijë t’i tregon të vërtetat në sy

nga Suela Gera* Asnjë prind nuk i thotë fëmijës mos e duaj atdheun.  Apo në shkolla të ketë mësues të mos përpiqen të ushqejnë dashurinë dhe krenarinë për Shqipërinë. Por çfarë ndodhë? Fëmijët kanë...

Kopshti dhe ca leksione mbi shtetin

Nga Anjeza Xhaferaj Djali yt nuk pranohet në kopsht. Kështu më tha drejtoresha e kopshtit sot. Pyetjes sime se pse ju përgjigj duke listuar një sërë kërkesash që mesa duket unë dhe për pasojë...